Välkommen tillbaka till MC-Mässan

Jag är väldigt glad att få önska just dig välkommen till MC-Mässan i Älvsjö (Stockholmsmässan) den 26 till 28 januari 2024. Efter pandemi, leveransproblem och inställda mässor är vi extra glada att få arrangera Sveriges alla kategorier största event för oss som älskar att köra på två hjul.

När jag besökte MC-Mässan första gången slogs jag av två saker som kan kännas ganska motsägelsefulla. Mitt första intryck var den stora variation av människor som besöker mässan. Barn såväl som pensionärer, män som kvinnor, bikers och pendlare eller nybörjare såväl som veteraner.

Samtidigt finns en varm familjekänsla. Vi har ett gemensamt intresse – att köra på två hjul. Sedan spelar det mindre roll om du ska köpa din första moppe, upptäcka nya elhojar eller vill kika på årets touringmodeller.

Det är detta som gör MC-Mässan så unik. Vi är alla här för att se, uppleva och träffas. För oss som arrangörer är det en särskild känsla att se junioren glittra med ögonen när hon får provsitta en stor Adventure, när senioren med tusen mil på två hjul bakom sig hummar intresserat när han får veta mer om en eldriven scooter eller när jobbpendlaren äntligen hittar en skyddsjacka som är varm, smidig, snygg och trygg.

MC-Mässan samlar hela Sverige på två hjul.

Vår ambition är att MC-Mässan 2024 ska bli den bästa hittills och för att nå dit har vi lyssnat på besökarnas idéer och förslag. Det är ju ni som har besökt och kommer att besöka MC-Mässan som är de verkliga experterna.

Du kommer att kunna provsitta hundratals nya hojar – allt från klassiska motorcyklar till nya banbrytande elfordon. Det blir också en extra stor provkörningsbana där du kan ta ut svängarna på elfordon – från elcyklar och elmopeder till elmotorcyklar och självklart kommer du att få uppleva nya aktiviteter, shower och mycket annat.

Varmt välkommen till MC-Mässan 26–28 januari 2024!

Med vänliga hälsningar

Niklas Kristoffersson
Vd Moped- och motorcykelbranschen i Sverige

Ett rikt scenprogram

Scenprogrammet tas fram med stor omsorg. Här finns många programpunkter för alla mc-entusiaster. Det finns också information och inspiration för dig som är ny eller nyfiken på mc-världen. Självklart får du också veta mer om mopeder, scootrar, elhojar och nya tekniska landvinningar.

Planera ditt besök redan idag

MC-Mässan 2024 äger rum på Stockholmsmässan i Älvsjö bara 10 minuter från Stockholm City.MC-Mässan 2024 äger rum på Stockholmsmässan i Älvsjö bara 10 minuter från Stockholm City. Vi har samlat all nödvändig, praktisk information på en sida.

Galleria med massor av erbjudanden

Landets främsta handlare har laddat upp med unika mässerbjudanden. Passa på att fynda dina produkter i MC-Mässans galleria.

MC-Mässan 2024