Mässans besökare vill träffa er!

Som utställare på MC-Mässan 2024 rivstartar ert företag året.

Ni träffar rätt målgrupper när de är som mest öppna för nya idéer och nya produkter.

Mässerbjudandet

 • 45 000 köpstarka och kunniga mässbesökare.
 • En moderniserad marknadsplats för MC- och tillbehörshandlare.
 • Tydligare och tyngre kommunikation direkt
  mot era kunder.
 • Ett fullspäckat scenprogram. Möjlighet för
  er som utställare att delta.
 • Bjud in era kunder med rabatterade entrébiljetter.
 • Ert budskap med er logotyp till alla besökare.
 • Tydlig marknadsföring av ert företag inför och under MC-Mässan.

Den viktigaste helgen på året

MC-Mässan är mycket mer än en mässa. För många besökare är det den viktigaste helgen på året och då årets säsong börjar.

En köpsugen publik

Våra undersökningar visar att 6 av 10 besökare planerar att köpa något under MC-Mässan. Dessutom köper fler än 30 % något från utställarna efter mässan. Ni har med andra ord ett gyllene tillfälle att både bygga ert varumärke och få en rejäl skjuts i försäljningen.

Vill ni också ställa ut på MC Mässan?

Det finns fortfarande möjlighet att boka mässmonter. Kontakta oss snarast eller fyll i formuläret nedan för att diskutera bästa möjliga placering av er monter.

Jag vill delta som
Namn

Se denna PDF för mer information »

Eller kontakta Marielle Dahl för mer information:
0709-44 72 40
marielle.dahl@mcrf.se

Vi som arrangerar mässan

MC-Mässan arrangeras av Moped- och motorcykelbranschens riksförbund (McRF). Bland våra medlemmar finns de ledande aktörerna på den svenska moped- och motorcykelmarknaden samt många spännande utmanare.

Vad gör Moped- och motorcykelbranschens riksförbund (McRF)?

Vi genomför omfattande kampanjer för hela mc-branschen och driver branschens frågor gentemot politiker och andra intressenter. Med din monter på MC-Mässan bidrar du till att vi kan fortsätta – och öka – kommunikationen och marknadsföringen av fordon och tillbehör. Vinsten från MC-Mässan återinvesteras för dig och dina kollegor i branschen.

Det personliga mötet

Det personliga mötet slår all annan form av kommunikation. Det är i mötet det händer. Det är där kemi uppstår. Det är då fåglar kvittrar. Det är här motorcyklar säljs.

MC-Mässan är en höjdpunkt under året för många. Att som besökare få uppleva, bli inspirerad, träffa gamla och nya vänner och låta sig hänföras är en fantastisk grund för ett bra möte mellan dem och dig som utställare.

MC-Mässan är möjligheten att möta befintliga kunder och träffa nya intresserade. Receptiviteten bland besökarna är hög och chansen att skapa bestående kundrelationer är mycket god.

Så lägg lite jobb och tankekraft på hur du kommer att möta dina kunder under mässan. Det kommer du att tjäna långsiktigt på. Fast det där vet du ju redan.

För att ge dig som utställare så mycket underlag som möjligt för hur du planerar ditt kundmöte kommer vi här att kontinuerligt fylla på med praktisk information som du har nytta av.

MC-Mässan 2024