Stora och lilla scenerna

Välkommen till MC-Mässans scener där du träffar och lyssnar på de största och mest spännande utställarnas berättelser om nyheter, produkter och framtidsstrategier.

Stora scenen

På den stora scenen, precis mitt i hallen, är vi i full fart att skapa ett späckat scenprogram där du kan välja och vraka bland spännande och intressanta föredrag och presentationer.

På den stora scenen kommer du att att få träffa och lyssna på de största och mest spännande utställarnas berättelser om nyheter, produkter och framtidsstrategier. Vi kommer dessutom att bjuda in intressanta, externa gäster som pratar om mc-politik, säkerhet, lagar/regler och mycket annat.

Lilla scenen

Den lilla scenen, längst bort i hallen, är för produktbeskrivningar, utställarnas berättelser, resereportage och mycket annat.

To be continued…

Glöm inte att kika in på den här sidan regelbundet då vi successivt kommer att berätta mer om scenprogrammen, en viktig del av MC-Mässan.

Konferencier Stora scenen

Robert Lindberg är journalist och kommunikatör. Han har bland annat en bakgrund som programledare på Sveriges Radio. Men numera är han mest känd som en av programledarna för militärhistoriska podcasten Fronten.

Mc-intresset håller i sig sen unga år och efter en långvarig relation med Kawasaki GPZ 900 R, äger han idag en Honda ST1100 Pan European. Under vintrarna fantiserar han om norska serpentinvägar.