Scenprogram

Välkommen till MC-Mässans scen där du träffar och lyssnar på utställarnas berättelser om nyheter, produkter och upplevelser.

Stora scenen

På den stora scenen, precis mitt i hallen, är vi i full fart att skapa ett späckat scenprogram där du kan välja och vraka bland spännande och intressanta föredrag och presentationer.

Glöm inte att kika in på den här sidan regelbundet då vi successivt kommer att berätta mer om scenprogrammet, en viktig del av MC-Mässan.

På stora scenen kommer du att att få träffa och lyssna på de största och mest spännande utställarnas berättelser om nyheter, produkter och framtidsstrategier. Vi kommer dessutom att bjuda in intressanta, externa gäster som pratar om mc-politik, säkerhet, lagar/regler och mycket annat.

Konferencier Stora scenen

Robert Lindberg är journalist och kommunikatör. Han har bland annat en bakgrund som programledare på Sveriges Radio. Men numera är han mest känd som en av programledarna för militärhistoriska podcasten Fronten.

Mc-intresset håller i sig sen unga år och efter en långvarig relation med Kawasaki GPZ 900 R, äger han idag en Honda ST1100 Pan European. Under vintrarna fantiserar han om norska serpentinvägar.

Söndag 28:e Januari

Norrvalla

11:00 - 11:20
Stora scenen
Visa bland annat balans-
och punkteringsmedel Ride On.

Michelins engagement i MotoGP

11:30 - 11:50
Stora scenen
Deltagare: Helena Markgren

Älgskadefondsföreningen

12:00 - 12:20
Stora scenen

Världsresenären och Triumph-ambassadören Hanna C. Johansson står på scenen och berättar om sina fantastiska äventyr och tusentals mil i sadeln.

13:00 - 13:20
Stora scenen
Triumphs varumärkes ambassadör Hanna, gör ett avbrott i hennes äventyrsresa i Sydamerika för att delta på årets MC Mässa. Hon kommer berätta om sina äventyr på två hjul.

All in mot guldet 2024

13:30 - 13:50
Stora scenen
BMW Motorrad Nordic SBK team tillsammans med Dunlop motorsport satsar mot en till Pro Superbike titel!

Vartex

14:00 - 14:20
Stora scenen
MC-produkter som också är toppen i vardagen.

Nordgren Racing - Your way to success

14:30 - 14:50
Stora scenen
Presentation av teamet och hur man blir en bättre förare. Hur teamat har vunnit 11st SM-guld och varit först med att ta SM-poäng med elhoj

Parts Europe

15:00 - 15:20
Stora scenen
Vem är Parts Europe?

SMC

15:30 - 15:50
Stora scenen
MC-Mässan 2024