Ny projektledning för MC Mässan

Den årliga MC Mässan äger rum den sista helgen i januari och har blivit en institution i fordons-Sverige. Här samlas gammal som ung, nybörjare och veteraner, entusiaster och kännare för att starta igång säsongen och på plats få ta del av årets nya modeller och de hetaste tillbehören.

Inför MC Mässan 2020 på Svenska Mässan i Göteborg växlar nu Moped- och motorcykelbranschen upp arbetet med att skapa en än mer unik mötesplats för hojåkare och leverantörer.

– Styrelsen för Moped- och motorcykelbranschen har beslutat att låta Thomas Dahl, Bright Communication, ta MC Mässan till en än bättre upplevelse för de tusentals besökarna, säger Niklas Kristoffersson, vd för McRF.

– Vi har de senaste åren skapat en stabil plattform för en modern mässa som vi nu avser att bygga vidare på, fortsätter Kristoffersson.

Handelstorg och bokade mässbesök 2020

– Våra utvärderingar visar att besökarna vill ha fler tillbehörsutställare som komplement till de redan mycket populära fordonsmontrarna. En viktig utveckling för 2020 blir därför att locka fler mc-handlare att ställa ut på mässan och vi avser att skapa ett särskilt handelstorg för dessa.

– Vi gjorde ett test på MC Mässan 2019 och lät besökare boka tider för samtal med informatörer och säljare i ett antal utvalda montrar. Vi vill utveckla detta unika och uppskattade system för publika mässor till nästa år, avslutar Niklas Kristoffersson.

Thomas Dahl och Bright Communication har en lång erfarenhet av att arbeta med MC Mässan såväl som andra publika mässor. Tillsammans med sina medarbetare tar han nu för första gången det övergripande ansvaret för arrangemanget tillsammans med projektledningsgruppen hos Svenska Mässan i Göteborg.

– För oss är detta ett naturligt steg i vår strävan att kunna ge Moped- och motorcykelbranschen ett nytt och spännande arrangemang i mötet med kunderna. Vi ser mycket fram emot att tillsammans med McRF leverera en modern mässa för mc-branschen och våra trogna besökare, säger Thomas Dahl i en kommentar.

Frågor och övriga kommentarer:

Thomas Dahl, Bright Communication
thomas.dahl@mcrf.se
0709-447255

Niklas Kristoffersson, vd McRF
niklas.kristoffersson@mcrf.se