Hjälp oss med dina idéer

MC-Mässan närmar sig och vi vill höra med dig om du kan vara med och hjälpa oss med dina idéer och synpunkter. Vi vet av erfarenhet att de främsta experterna är ni som har besökt och kommer att besöka MC-Mässan. Så, vad vill du se mer av och vad vill du uppleva? Har du tips att ge oss?

Hur vill du ha MC-Mässan 2024?

Vi är många som längtar till sista helgen i januari. Planering och förberedelser pågår för fullt och du har en unik möjlighet att påverka vad mässan ska innehålla.

Vill du se fler klassiska motorcyklar? Vill du ha större fokus på eldrift och ny banbrytande teknik? Vad vill du lyssna på från scenerna? Har du förslag på aktiviteter som gör mässan ännu bättre?

Vi kan inte garantera att just dina förslag genomförs till punkt och pricka, men vi lovar att läsa och diskutera dem noggrant!

Här skriver du dina förslag

Klicka på länken nedan så kommer du till vårt formulär där du kan skriva in dina idéer och tankar. Obs. vi behöver din e-postadress så att vi kan kontakta dig med uppföljande frågor och givetvis skicka kommande information om själva MC-Mässan.

Kolla in våra kampanjfilmer!