MC-Mässan är ett äventyr i sig

Massor av nyheter och mycket att uppleva – MC-Mässan är ett stort äventyr.
Vårt mål är att mässan 2024 blir den bästa hittills.

Tusentals entusiaster som kollar på 500 nya hojar

Just nu förbereder utställarna allt som ska hända i montrarna. Självklart kommer du att kunna provsitta nya hojar, uppleva ny teknik och ställa dina frågor.

Du gör detta tillsammans med andra entusiaster. MC-Mässans besökare förenas av sitt intresse för motorcyklar och andra tvåhjulingar. Många ser mässan som en högtidsstund och ett startskott för den nya mc-säsongen.

Aktiviteter som gör mässan ännu bättre

Aktiviteterna är en uppskattad del av MC-Mässan och det kommer att finns något för alla. Du kommer att hitta fartfyllda, lugna och överraskande aktiviteter i montrarna och på allmänna ytor.

Ett rikt scenprogram

Scenprogrammet tas fram med stor omsorg. Här finns många programpunkter för alla mc-entusiaster. Det finns också information och inspiration för dig som är ny eller nyfiken på mc-världen. Självklart får du också veta mer om mopeder, scootrar, elhojar och nya tekniska landvinningar.

Galleria med massor av erbjudanden

Landets främsta handlare har laddat upp med unika mässerbjudanden. Passa på att fynda dina produkter i MC-Mässans galleria.

Tillbehör och upplevelser för MC-livet

Vad vore MC-Mässan utan alla smarta tillbehör och innovativa lösningar? Vandra runt i montrarna och utforska hjälmar, skydd och kläder. Du får också tips om upplevelser som du kan göra med hojen och information om försäkringar och finansiering.

Framtidens elfordon

På mässan kommer du också att få se hur långt elektrifieringen av tvåhjulingarna har kommit eftersom en lång rad tillverkare visar upp sina nya elfordon. Vi hoppas att ni är lika ivriga som vi som förbereder mässan.

Planera ditt besök

Öppettider, resväg, parkering och service – vi har samlat praktisk information som underlättar mässbesöket.

MC-Mässan 2024