Hitta rätt på MC Mässan

 

Vi gillar förändringar. Så till den milda grad att vi möblerat om rejält till MC-mässan 2019. Vi har dessutom flyttat. Till Friends Arena. Men det vet du vid det här laget.

Entréplan

När du kliver in genom dörrarna till MC-mässan möts du av glada och andra MC-tokiga entreprenörer som ställer ut och visar upp massor med tillbehör och annat som det är svårt att vara utan. Här träffar du också Sveriges främsta och bästa MC-klubbar som guidar dig och ditt MC-åkande till helt nya nivåer.

Här hittar du restauranger, olika aktiviteter och toaletter. Och du går runt, runt, runt – så du behöver inte vara orolig att missa något.

Sen är det dags att via trapporna ta sig ner till

Pitchen

som är den engelska termen för fotbollsplan (nu har vi ju ingen plan kvar när MC-mässan är på arenan, men vi säger Pitchen ändå). Det här är själva navet under MC-mässan där du i huvudsak  hittar alla fordonsleverantörer som visar det allra senaste, häftigaste och största de har att visa upp.

Om du blev lite sugen när du snurrade varvet runt på entréplan så kommer du på Pitchen få ditt lystmäte stillat. Här kan du spendera timmar bara med att ta del av 2019 års nyheter från alla de största leverantörerna.

Actionarenan

Från Pitchen tar du dig under läktarna på kortsidan in till Actionarenan, provkörningarna och våra stuntshower. Här möter du ännu fler företag som visar saker du inte kan vara utan. Här finns också vår restaurang, vår mäss-scen med särskilt program och MC-mässans Pit-Stop där du träffar Sverige-eliten av stuntriders när de inte snurrar runt på ett hjul.

Så. Tre maneger. Oändligt att se och prova.